Rally Småland... ja jösses...

Hej 
 
Lite sent kanske, men först nu som jag ens orkat reflektera över helgen. Vad kan man säga? 
Fina vägar, trevliga funktionärer.. och en jävla massa strul..
 
SS1, lite tvekande notläsning från min sida, inte så konstigt när man får höra "Ingaaaa bromsaaar!" från sin förare kanske... Strulande frambromsar och efter detta en snurrning och ett besök i en kohage ca 1 mil in på sträckan.. Resterande av sträckan flöt på okej, om än med en del fokus bakåt för att hålla koll så vi inte blev ifatt åkta..
 
 
 
SS2, Dagens enda sträcka som var problemfri. Gött! ( Det är den vi tar med oss till nästa helg!)
 
SS3, Rejält hopp som senare under tävlingen skulle ställa till det för oss, och en snurrning.. igen. 
 
SS4, Gissa vad?  Jo en snurrning igen! 
 
SS5, Upptäcker på transporten ut till sträckan att beläggen bak är kass, detta resulterar i att vi åker sträckan utan bakbroms då det blivit så varmt att bromsvätskan kokat förmodligen.. Detta i kombination med att ungefär efter halva sträckan så trampar Jimmy gaspedalen i botten.. Ja, utan att det händer något alltså..
Vi rullar oss frammåt och kommer lagom till ett vägbyte, ut ur bilen och agerar McGyver, hittar lite najtråd i bagaget och tillverkar en ny sprint till gaslänkaget - tappar ca 8 minuter.. Men vi ger inte upp! Ett par hundra meter innan mål så hoppar tändhatten av men vi tar oss i mål. 

SS6, Här ville vi mest överleva.. 
 
Där och då var vi så jäkla nöjda med att tagit oss i mål! Glada i hågen så kör vi mot slutmål... Men, det är inte över än....
 
30 meter innan passerkontroll på torget i Vetlanda så dör bilen.. Förpumpen lägger av, Jimmy grejjar och fixar och löser det tillslut så att vi får igång bilen.. 
 
 
 
Tillslut så tar vi oss till slutmål, med ca 30 sekunders marginal på respittiden..
 
Så Rally Småland - vi kom i mål. Du kunde inte besegra oss! 
 
Nu laddar vi om för ny tävling på lördag.. Vore väl tusan om inte allt kan stämma då! 

Kommentera här: