"Skilsmässan"

Inte så allvarligt som det låter! Jag och Erik kommer inte att åka ihop nästa år. Men eftersom många frågar så kommer här en förklaring :)
 
Jag och Erik har tävlat ihop sedan Augusti 2010, vi började alltså åka ihop direkt efter det att Erik fått sitt körkort, detta innebär att de första tävlingarna vi åkte var ungdomsrally, onotat. Vi har sedan plöjt igenom C-VOC, B-VOC, B-2WD och slutligen landat i A-2WD.
 
4 Hela säsonger, 45 tävlingar, 28 pallplatser och 18 segrar tillsammans. DM segrar, KM segrar, 2a i SSRC totalt.. osv.. Vi tagit oss an det mesta som rallysverige erbjudit oss. Ofta också med stor framgång, kanske inte så mycket i år, men ja shit happens vilket vi fått lära oss den hårda vägen ;)
 
Med detta så känns det som att vi bägge två behöver något nytt. En nytändning kan man väl kalla det!
 
Tilläggas bör också att jag och Erik känt varandra i snart 20 år, vilket gör att vi känner att, ingenting som har med rallyt att göra är värt det för att riskera den vänskap vi har.
 
Därför har vi beslutat att inte åka ihop nästa säsong. Inte på grund av att vi är ovänner. Inte alls faktiskt. Inte ens lite :)
 
Detta innebär med andra ord att jag är i nuläget helt och håller ledig för uppdrag under 2015. Spännande va? :)

Kommentera här: