Midnattsolsrally och semester...

  
Hej!
 
Efter ett par långa och stundtals tuffa dagar i Västerås på Midnattssolsrallyt så är jag nu tillbaka hemma ett par dagar. Till helgen blir det Höljes som start på semestern, så jäkla gött!
 
Midnattssolsrallyt då ja, i tisdagskväll så åkte jag upp till Västerås tillsammans med Farbror Göran och resten av Jonasson Motorsport Historic, checkade in på hotellet och slocknade ganska så direkt..
Sedan har det varit fullt ös, Onsdag - Rocklunda, Torsdag - Lindesberg, Fredag - Forsmark, Lördag - Skinnskatteberg och sedan Västerås City. En så jäkla rolig vecka!
 
Stort tack till Lasse och Simon som trodde på mig och gav mig chansen att vara med i sista minuten. Ett ruskigt bra arrangemang och med folk i arrangörsstaben som är några av de roligaste människor jag vet.
 
Sara, min kära vapendragare hela veckan. Så glad över att vi gjorde detta ihop. Inte många man klickar med direkt och kan diskutera världsproblem med efter en sisådär 10 minuter.
 
In the crew
 Tröjor, program, pins, kepsar osv.
Sara, Affe- vår trogna modell och jag. Detta på banketten på lördagskvällen.

Midnattssolsrallyt

 
Efter ett par lugna i tävlingsmått mätta helger så är det nu dags att åka på äventyr igen, imorgon kväll styrs kosan mot Västerås och Midnattssolsrallyt. Nej, jag ska inte åka (tyvärr) Kommer istället att vara med i organisationen som försäljningsansvarig (Kommer inte på något bättre titel..) Vilket innebär att följa med rallyt runt om där det kretsar varje dag och sälja program, t-shirtar, kepsar osv.
Ska bli riktigt kul!
Detta innebär att jag tjuvstartar semestern lite då det enbart blir jobb måndag-tisdag denna veckan..
 
Håll även ögonen öppna i resultatlistan då min kära farbror och kusin kommer att delta i Midnattssolsrallyt med Chevetten!
 
 
 

Knutstorp Ring

Japp, denna helgen var det alltså dags.. att inte åka rally! Skräll!
Som tur väl var så fick jag trots detta min del av motorsport, Sommarfest och konferens med jobbet stod på schemat fredag-lördag. Tidig morgon i fredags åkte vi alltså till Knutstorp Ring.
 
Sedan blev det en dag fylld med allt i från Go-cart-åkning till utbildningar och föreläsningar.. Alltså inte bara skoj och lek ;)
 
 
Nåja, antar att ni som läser min blogg är mer intresserade av hur jag presterade i Go-carten än vad föreläsningarna handlade om.. Så here we go!
 
Go-cart banan var en uppställd bara, eller hur man nu ska förklara det.. Inne på "depå-området". Detta innebar att vi som var runt 35 personer körde 5 i taget.. Personerna med de bästa 10 varvtiderna skulle gå vidare till Semi.
 
Och ja, så pass långt tog jag mig. Sen tog det stopp.. Ursäkt? Ja men självklart.. Det började regna.. Vilket gjorde att jag som från början laddade lite väl friskt, snurrade bort mig och körde mer på sladd än rimligt vore..
 
De 5 som gick till final skulle få åka med Ginettan runt ringen.. Meeen tack vare fantastiska rallymänniskor (allt handlar om kontakter här i världen ) så fick ju jag åka ändå! Tack Lars Mårtensson!!