Enkel väg till lycka och beskrivande noter.

Enklaste vägen till lycka?
 
Ny overall och nya rallyskor på väg hem till mig. Lycklig tjej! Hoppas på att hinna få dem innan SSR :)
 
Nu kommer det bli Alpinestars för hela slanten, hoppas på att deras kvalité är bättre än Sparco som jag inte har haft några bra erfarenheter av.
 
Beskrivande noter var det som blev gårkvällens underhållning. Börjar känna mig rätt säker på det, jag menar.. Hur svårt kan det va? :)
 

WRC Corolla på Gotland

På torsdagkväll blir det avfärd mot årets Rally Gotland.
Som ni kanske vet så skulle jag egentligen ha åkt med Anna Larsson i Hässleholm, men då det löste sig så himla bra med ersättare där, så kommer jag istället att åka med Björn Persson på Gotland i en WRC Corolla. Fränt! :)
 
Ska bli riktigt roligt! Denna veckans underhållning fram tills tävlingen innebär med andra ord att nöta in beskrivande noter. Hur svårt kan det va? ;)
 
Är det så att någon ska med 21.15 färjan från Oskarshamn på torsdag, passerar Växjö och har en plats ledig i bilen så tar jag gärna snålskjuts till Oskarshamn och hem igen på söndag (17-färjan) :) Så tråkigt att köra själv den biten!
 
Ska även försöka hinna med en tävlingsrapport från helgens Rally över Gränsen innan det är dags för nästa tävling :)
 
 
 

Rally över gränsen

Hej!
 
På lördag är det äntligen dags, årets första grustävling! Älmhults MK och Kristianstads MK har gått ihop och arrangerar nu Rally över gränsen, alltså en kombination av Kongen och Silverratten. Kan bli riktigt bra tror jag!
 
7 st SS ska klaras av, blir en lång dag då det är ca 200 startande.. Eftersom tävlingen ingår i Sverigeserien så inleds startfältet med sisådär 60 galna VOC-åkare.
Vi har startnummer 98 och startar som fjärde bil i klassen, av fem. Bra motstånd med bla. Scholander och Telehagen. Blir kul att se hur vi kan hänga med!
 
Första start är vid kl 10.00 från DSV i Osby, vilket innebär att vi lär starta strax innan 12.00
 
Resultat hittar ni som vanligt på fantastiska Resultatservice.