Snaaart drar det igång!

Har inte så mycket motivation att skriva här nu när det inte händer så mycket på tävlingsfronten.. Men snart drar det igång! Om två veckor är vi på plats i Höljes för att delta vid Kulläng Driving School, i och med stipendiet vi fick och att vi egentligen skulle deltagit där för ett par helger sedan.. Meeen då var det ju ingen snö, eller ens minusgrader...
 
Nåja, Vad har hänt sedan sist?
Jo, vi är nu anmälda till årets första SM tävling, Östersund Winter Rally. Kommer bli ruskigt roligt!
Anmälan går inte ut förrän den 12, eller något i den stilen, så än är det inte så många anmälda.. Så vad vi får för motstånd är oklart ännu!
De nya overallerna är beställda och hoppas att vi ska få dem inom typ.. 2 veckor :)
 
Annars? Jovars, snön vräker ner och jag har precis slutat jobba.. Men sitter kvar på jobbet för att skriva lite här :)Ikväll blir det nog en sväng ut till Linda och Freddan för lite allmänt häng. Skönt med helg igen! Och bäst av allt, bara en vecka kvar tills det är helg igen! ;)
 
Och hörni, ni glömmer väl inte att köpa nya Bilsport Rally & Racing?! :)
 
 
 
 

En ordinär helg.

 
 
Efter att ha spenderat en vecka i Huvudstaden så var det riktigt skönt att komma hem i fredags, Stockholm är inte riktigt min grej.. Trots att jag passade på att umgås med lite vänner när jag ändå var där uppe så gillar jag inte den staden, någon form av jobbig stress som tar över min kropp när jag är där. Tacka vet jag skogen! ;)
 
Helgen har spenderats helt på hemmaplan.
 
 
Fredagkväll- Utekväll på Stars n Stripes tillsammans med Rallysektionen. Oerhört trevligt!
 
 
Lördag- En liten stund i garaget, en längre stund i soffan med SM-sprinten på tvn och resultatservice på datorn i knät.
 

Lördagkväll- Hussnack och umgänge med mina fina. Kändes dock som man cashar in lite vuxenpoäng när man sitter en lördagkväll och räknar på kontantinsatser till hus. (Vad hände där liksom?) Nåja, det kanske tas ut av det faktum att vi åt marängswish (stavning???) och kollade på Jersey Shore.
 
Söndag- Städning. Middag med mor och far. Rally-VM sändningar på TV och slutligen somna i soffan med en film på tvn.
 
Bra helg skulle jag säga!

Stockholm

Om bara en liten stund så ska jag köra till jobbet för att sedan få skjuts till flygplatsen. Denna vecka kommer att spenderas i Stockholm. Ja, det finns ställen jag hellre hade varit. Men, det ska bli roligt att jobba ihop med kollegorna på det kontoret och ja, det är väl typ det... Själva staden, är jag sedan tidigare jäkligt tveksam till..
Men vi får se, kanske blir helt frälst efter en vecka och vill flytta dit?
 
Just nu sitter jag mest och funderar över hur mycket jag glömt, men antar att jag får lösa det om fallet skulle vara så..
 
 
Och om någon av er som läser tänkt att typ, bryta er in i min lägenhet alternativt bil för att jag är borta. Don´t you dare. Världens bästa lägenhetsvakt/extra bilägare flyttar in som vanligt när jag är iväg. Skönt!
 
Hopp hej, ses i hufvudstaden!