Livet. Vintern. Kylan

Hej!
 
Motivationen för bloggen är låg, särskilt med tanke på att det inte är något tävlande just nu.. Så tror nog att det får bli lite vinterdvala för bloggen och en återkomst nästa år när tävlandet är igång igen..
 
Just nu så känns det som att det är mest jobb som tar upp all min vakna tid, mörker och kyla ute, så är väldigt välkommet med lite snö nu!
 
Förövrigt så blev det idag premiär med att klättra in i bilen genom bagaget... Underbart! Fått in snitsen på det nu, så går rätt smidigt ändå, även om det vore enklare att kunna komma in genom förardörren.. Men men..
 
Några planer för 2014 är inte spikade ännu så det kan jag inte heller avslöja..
 
Övrigt sett så är jag rätt nöjd med livet just nu, trots mörker och kyla... Jag har en bra känsla ändå :)
 
 

Ruskigt bra tisdag!

Många av er har på känn vad som vi hittat på idag... Ni andra får vänta ett tag :)
 
 
Hondan har nu gjort sitt sista för i år. Nu väntar lite garagesäsong med lite kärlek till hondan, det har hon förtjänat efter denna säsongen :)

Planer för 2014...

 
 
Sitter och filar på en tävlingskalender för 2014.. Känns så galet att inte ha med sin egen hemmatävling i kalendern.. Kära Dackefejd, nästa år får du klara dig utan mig.
 
I övrigt så smids det planer både till höger och vänster, känns som att allt börjar klarna lite nu i alla fall.. Även om ingenting alls är klart ännu..