Det är mycket nu!

Veckorna bara springer iväg.. Märkte det så extra tydligt igår kväll när jag körde hem från Skogstorp, bra jäkla nära att jag var tvungen att ha helljuset på.. Mörkret är på ingång igen alltså.. Men trots det så är det ju länge kvar av sommaren, och förhoppningsvis så kanske det inte blir vinter direkt utan även lite höst i år.. Vi får se!
 
Denna veckan är fullsmockad av diverse förberedelser inför helgen. Spännande! Ljuger väl om jag inte påstår att det även denna veckan sker en del förberedelser även inför nästa helg..
 
Fullt upp med andra ord! Ikväll ska jag och mamma dock på lite äventyr, kommer bli jäkligt trevligt! Och gott om pensionärspoäng ska inkasseras!
 
 

Avåkning och tidigt slut i Kullingstrofén..

Vi kom inte längre än ett par kilometer i lördags.. En liten avåkning som resulterade i att vi blev utan drivning.. Vi tog därmed vårt pick och pack och vandrade tillbaka ner till platsen där vi kört av, vi kom därifrån men det sket sig typ 1km senare, där satt Erik, Linda, Anna och Tobias. Så vi gjorde dem sällskap och spenderade dagen med att titta på rally istället, inte riktigt vår plan men rätt trevligt det också...
 
Här kan ni se själva avåkningen.. 50 sekunder in så kommer vi!
 
 

Startnr 113 på lördag.

Yes, då är det dags för rally igen dåja! Blir trevligt tror jag :)
 
Vi går ut med startnummer 113 och är därmed fjärde bil i klassen, totalt är det 33 bilar i klassen, så blir garanterat tufft! 5 sträckor ska köras och första start är vid 11.00 så vi startar strax innan 13.00..

Resultaten hittar ni på raceconsulting.se och jag antar nu att det kommer att uppdateras där live under lördagen..
 
Vi åker mot Herrljunga redan på fredag, då jag tar sällskap med Oskar Nilsson och Björn Jonasson som också ska upp och kriga lite mot de mer nordliga ekipagen :)
 
Nu taggar vi!!