Jonasson x4 i Tv-Svängen!

Att vi är många i min familj som är rallyintresserade det tror jag inte undgått någon.. Nu i helgen är vi dock en hel drös som ska tävla..
 
Jag åker med Erik, som vanligt..
Björn, min kusin, åker med Oskar Nilsson..
Skrällen däremot det är att min farbror Göran ska agera kartläsare åt min bror Anders. Kul! Göran är ju sen många år tillbaka van co-driver.. Men har de senaste åren enbart kört själv.. Så nog kommer det bli spännande minsann!
 
 
 
 

TV-svängen på lördag.

På lördag sticker vi ner till Hörby för tävling igen. Denna gång är det TV-svängen med sina 4mil SS som ska köras. Första start är redan vid 10.01 så blir en relativt tidig morgon tror jag minsann!
 
Vi går ut med startnummer 69 och som första bil i klassen, detta innebär att vi startar strax efter 11... Beräknad målgång är för första bil runt 16.00 så det tar ett par timmar att ta sig runt..
 
Får se om hemmaåkarna kan bjuda upp till fight! Vet att Oskar Nilsson/Björn Jonasson är lagom revanchsugna sen deras struliga tävling i Vimmerby. Spännande!
 
Resultat finns som vanligt på Resultatservice och sedan på länken TV-svängen. HÄR!
 

21 dagar

Tre veckor kvar. Sen jäklar så sticker vi! Teneriffa en vecka, lagom intryckt mellan Ekratten och Rally Småland.
 
Hade jag tänkt till lite så kanske jag hade tagit tag i att köpa en ny bikini i början av sommaren när det faktiskt fanns i butikerna, det gjorde jag inte.. Men i förrgår så fick det bli en beställning på Ellos istället. Färgglatt it is!