Helg på ingång

Jahapp, fredag igen. Dags för helg, en helg som för mig inte kommer att innehålla något rally, ovanligt nog. Laddar upp inför nästa helg istället.

Nästa helg är det dags för tävling med Telehagen Motorsport igen, Karlskronapokalen är det som ska åkas. 6 SS där vi ska köra två stycken två gånger. Lagom laddad än så länge!

Nu till helgen blir det nog mest att ta det lugnt, fira lilla mamma på söndag, lite äventyr på sjön ikväll och vad morgondagen har ett erbjuda får vi se (:

Tillbaka i verkligheten

Jäpp, tillbaka i verkligheten efter nästan fem dagar i Tingsryd och South Swedish Rally. Sena kvällar, tidiga mornar, sköna människor, hårt blåst, solsken, fräna bilar, kris och panik. En helg som bjudit på det mesta.. Ska försöka att knåpa ihop ett inlägg om det sen. Men jag orkar inte just nu. ha!

Igår blev en av de skönaste söndagarna på länge dock, även om den inte hade en optimal start. Lördagkvällen bjöd såklart på lite fest i och med avslutningen av tävlingen, därav var det lite segt att stiga upp vid lite över 8 igår morgon för att åka tillbaka till HQ och städa upp allt.. Men vi klarade av det på bara några timmar.

Jag körde sen direkt från Tingsryd hem till mamma och pappa, nära och bra. Där blev det lite snack om helgen, Bror min tävlade ju så fick lite åsikter på tävlingen från hans sida också. Lite biltvätt och sen åkte jag på att laga mat.. Freestylade ihop lite grillad lax, sjukt gott! Ante, Lisa och hundarna kom också å käkade. Så riktigt härligt!

Åkte sen hem till stan, läste lite i nya Bilsport tidningen, där jag och Jonna fastnat på bild ( Från Rally Gotland), avslutade sedan söndagen med att kolla på Björnbröder tillsammans med Niclas, Freddan, Linda, Emelie, Timmy och Becca. Riktigt skön söndag.Just nu så känner jag mig väldigt oplanerad, har nästan ingenting inbokat denna veckan, mer än onsdagsmys. Skönt på ett sätt men också ganska konstigt..


Är varmt och soligt ute, så ikväll tänker jag åka ut till Sandvik och sätta mig där i nån timme. En av mina absoluta favoritplatser så här års..Puss!


Förresten, smidig som jag är så kan jag ju bjussa på en bild på min fot. Brände mig på vattenledningarna i duschen i . Kul. Behöver jag säga att min hyresvärd fick ett väldigt trevligt samtal idag..

Imorgon är det dags!

Igår var ju min tanke att jag skulle packa allt inför SSR, men hur bra gick det då?
Var istället och tittade när mina vänner spelade korpen-fotboll, Svinkallt ute! vilket resulterade i att jag sedan resten av kvällen låg inpacketerad i en filt i soffan. Smidigt!

Då får jag packa ikväll istället, ska bara med Ida och titta på en kattunge först.. sen kanske jag kan packa..

Tidigt imorgon åker jag iallafall mot Tingsryd, sen blir det till att förbereda och packa mest hela dagen innan anmälan drar igång klockan 19 imorgon kväll.. Så taggad!!


Frågan är ju då vad tusan man ska ha med sig? Förra året var det ju rena rama sommarvärmen, shorts och tshirt typ. I år verkar det bli lite mer regnjacka och jeans väder ): Men vi hoppas på sol, är ju inte allt för långt hem så värsta fall får man väl skicka bud med mamma eller nått..

Ordbajs ordbajs hej å hå. Dagens tillägg- jag är lycklig. Sjukt skön känsla!